Modifierad skiss

Nu har jag ritat om lite i första skissen. Är detta bättre än förra? Kom gärna med synpunkter. Det känns lite bättre att komma in i köket än rakt in vardagsrummet. Mellan kök och vardagsrum är en vägg i mitten. Spisen bredvid. En lite längre kontorsplats och toalett med fönster. Skjutdörrar på de flesta ställen. Det man kan fortfarande saknar lite är möjligeheten att stänga till mellan kök och vardagsrum, om man nu inte kan fälla in skjutdörrar i väggen förstås. Och att köket är aningen för litet, kyl, frys och ugnsskåp skulle behöva ligga separat – och inte borta vid kontorsplatsen. Annars är vi rätt nöja med detta upplägg också.
/P


Kommentarer
Postat av: E

I like it! Men vart är Pennys rum? =)

2010-04-07 @ 21:25:53
Postat av: Per

Men jag har ritat ut hennes kattlåda i alla fall i tvättstugan!

2010-04-07 @ 21:49:09
Postat av: Ou

Snälla ta inte bort groventren!! Den behövs, jag lovar! Eftersom tomten inte är klar när ni flyttar in så kommer många KILO sand att följa med in. Då är det super om kan filtrera mängden sand i groventren. Får ni barn i framtiden så är det toppen att hänga av blöta och leriga galonisar i... groventren.Mitt tips är alltså:

Fundera minste en gång til om ni inte ändå ska ha en groventre!

2010-04-08 @ 08:51:10
Postat av: Per

Ang groventré: Jag tänkte att om man har typ en meter mellan dörr och tvättstugan så skulle det fungera endå. Borde spara pengar och värme att ha få dörrar också. Och så tänkte vi att man kan låta leriga stövlar stå på bron under taket.Men vi kan ju ha fel. Kan förstå att det är skönt att gå rakt in i ett rum där man inte behöver bry sig. Speciellt med barn. Fast vi är också livrädda att man ska börja gå in i groventrén varje gång. Vissa använder ju knappt sin vanliga entré, och då är det ju något som är fel. Man har flyttat över alla sina skor till tvättstugan till slut och då måste man ju börja gå den vägen. Är nog bra att tvättstugan är liiite längre bort än vanliga dörren så man inte kan gena :-)Vi får klura på din kommentar, bra med nån som har mer erfarenhet! Fler med kommentarer?

2010-04-08 @ 11:23:41
Postat av: Anna

Hej, jag tycker ni ska satsa på en dusch i extra toaletten. Det är ganska långt från de två sovrummen till badrummet. Annars är det en mycket trevlig planlösning!

2010-04-09 @ 07:10:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0