Mygg och orm

Jag är lite orolig att vi kommer få massor av mygg och orm runt vårt hus. Just ormtankarna beror på att jag under somrarna rider mycket i området runt vår tomt, och det ligger ofta överkörda ormar på vägen. Efter att ha frågat några som håller till i stallet berättade dom att det finns mycket orm i området, och även andra djur. I sommar såg de faktiskt en björn när de var ute och red. Det hör nog däremot till ovanligheten.

Just orm-grejen känns som något som kanske löser sig självt. De trivs inte när man är där, och om de skulle vara runt vårt område på grund av möss och dyligt kan nog vår lilla jägare se till att det finns lite mindre möss i framtiden. I alla fall när hon blir utekatt nog att inse att en fjäder inte är en fångst, vilket är den nivå vi ligger på nu.


Hon är inte så farlig som hon ser ut. Här jamar hon för att få leka med en boll. Otroligt peppad!Myggen däremot, vad tusan gör man åt dem? Vi klurade på att man skulle sätta upp fågelholkar för flugsnappare, kan det göra någon skillnad? Någon som har några bra erfarenheter? Och så det vanliga tänket; snygg eller rolig?

/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0