Det ena och det andra

Är det inte det ena så är det fasen det andra. Visst? Lagom till vår !fixar-helg" förra helgen då vi skulle köra bort skräp, måla fler pinnstolar mm så åkte jag på magsjuka. Och inte en nådig sådan, jag till och med svimmade! Två gånger! Per fick springa som en besatt mellan ynkliga Emma som kräktes och Svea som skrek. Pjuh! Till slut fick han be sina föräldrar att rycka in och hämta Svea.
Dagen efter började jag redan må bättre, men då åkte istället Per dit. Hans magsjuka höll dock i sig betydligt längre och han åt inte på fyra dagar! *tänker efter* Jo, jag tror det var så länge. Nå väl, vi hade en resa till Stockholm inplanerad under påsken och med tänkt avresa torsdag morgon. Det var på håret att vi vågade åka då Per fortfarande var rätt hängig. Jag lovade att köra hela vägen så att han kunde sova i bilen.
Väl framme så blev jag jätteförkyld tillsammans med en hostande Svea, hostande bror och en hostande Per. Men vi tog det lugnt och fikade ofta. Då orkade vi med att gå på stan på dagarna och slappade på kvällarna. Pjuh! När vi åkte hem var vi alla helt knäckta efter "semester". Stackarns Per som skulle upp och jobba i morse, dessutom i Skellefteå, så han fick sätta sig i bilen tidigt. Och ta med skotersläpet.
Jag och Svea ligger hemma och snörvlar och försöker tvätta oss igenom vårt enorma berg av tvätt som kvarstått efter en fjällenresa, en tripp till  Skellefteå och en påsk i Stockholm. Inte lite kan jag lova!
Nå väl, vi köpte tre fina krokar till Sveas rum på Designtorget. Ska bli kul att få till där inne snart. Vi åkte förbi IKEA på vägen hem igår och planerade lite möbler också, så snart kanske det börjar likna något!
Fina va? 75 kr styck på Designtorget. Det fanns också en gul giraff och kanske något fler djur. Ni får ha överseende med att jag inte orkade packa upp dem, ni får istället se dem när vi satt upp dem!
Nu ska jag gå och fylla en till maskin tvätt....
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0