Sovrummet

Ni har ju bett om bilder från huset... Det är inte så värst annorlunda från dess att vi flyttade in, men jag tänkte att jag får väl se till att fota mig igenom rum för rum och lägga upp. Kanske ser det lite mer bebott ut nu i alla fall!

Först ut blev sovrummet.

Det var det hele.

Våra sängkläder kommer från HM Home, även kudden som ligger på sängen.
Sveas säng kommer från IKEA, sängkläder är Polkadot Design, filten är en julklapp från hennes farmor. Hennes mobil är gjord av en vän till mig. De fina monstren fick Svea i present av mina vänner (från Bagerica).
Byrå från IKEA, med kruka IKEA, tavla är ett broderikit från Fuldesign som jag och Per själva broderat. Glasvaser från Åhléns. Klocka IKEA. Plasthund Puppy (Magis).
I fönstret står två ramar från Lagerhaus, några böcker (bland annat Mats Kamp av Mats Jonsson, ruskigt rolig seriebok som handlar om att skaffa barn) och en fin flodhäst från Muji som består av återvunnet material.

Det är väl inte vidare snyggt att ha spjälsängen i sovrummet, men där går gränsen för vad jag låter utseendet påverka haha!

/E

Kommentarer
Postat av: Anna

Fint med starka färger till det vita! Älskar fönstren! Vi renoverar badrum och jag behöver inspiration så visa gärna badrummet härnäst :)

/ Anna

2012-04-23 @ 21:59:00
Postat av: Emma

Vårt badrum ser exakt ut som det gjorde sist, kolla bakåt i bloggen så hittar du det!

/E

2012-04-23 @ 22:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0