Valet av klippareVad tusan vet man om gräsklippare? Inte ett jota! Jag hade ett önskemål och det var att det var en åkgräsklippare. Men då vi inte direkt har det så fett i kassan just nu så var det uteslutet. Nästa önskemål var att den skulle vara en robotgräsklippare. Men av dels samma anledning så fick vi slopa även den idén, tillsammans med att de flesta bara klarar ca 400 kvm (vi har 1100 kvm gräs). Vi fick således köpa en vanlig hederlig gräsklippare. Nå väl, jag behöver verkligen motionen så det kanske inte är så dumt.

Jag ville verkligen ha en som hade driv framåt, Per var inne på multiclip, något de flesta också tipsade om. Efter lite kollande föll alltså valet på en Stiga Multiclip 50 s. Den verkar funka bra! Vi tänker så här, att om den inte duger eller att vi mirakulöst skulle få en massa pengar över till någon annan typ av gräsklippare (som man inte ska gå med) så får vi väl sälja den här. Men som sagt så tyckte vi båda att det var lite kul igår, så kanske får den vara kvar!

/E

Kommentarer
Postat av: Maria

Får jag bara fråga varför valet av åkgräsklippare låg över robot? (om ni haft råd att välja fritt)

Båda är lika dyra, men den ena ska servas, tankas och köras några timmar/vecka medan den andra sköter sig själv medan du sover...

(400kvm måste ni läst fel, 2008 köpte vi vår för 3000kvm gräsmatta... nu 2015 servar vi den första gången genom nya batterier)

2015-04-06 @ 10:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0