Ett ryck

I dag ska vi göra ett ryck på gräsmattan. Målet är att skotta ut jordhögen vi har helt och hållet och att jämna ut över hela tomten så att det imorgon går att gödsla och dra runt på en lastpall.

Vår nya vinbärsbuske verkar lite ledsen... Jag hoppas att vårt väldiga vattnande ska rädda den! Vore himla trist om den inte klarade sig.

/E

Kommentarer
Postat av: Carolina

Åh, så flitigt ni uppdaterar nu! Kul! Och mest mitt favoritområde dessutom - trädgård! ;)

Spännande med gräsmatteanläggandet. Vi är också "där" nu. Är lite nojig på hur mycket sten man ska plocka, hur perfekt det ska luta osv. Dessutom har vi en hel del sten nedgrävd under fyllnadsmassorna, så jag oroar mig för att få djupa hål och svackor i framtiden. Men just nu skulle jag bara önska vad som helst som är grönt istället för allt brunt och dammigt/geggigt!Vinbärsbuskar är tåliga, den repar sig säkert!

2012-06-04 @ 09:56:10
Postat av: Emma

När jag läser detta så låter det som att jag skrivit det själv, exakt samma tankar!

/E

2012-06-04 @ 23:04:13
Postat av: Ann

Vad fint ni har det! Jag följer med ert byggande och bloggande från Finland. Vi håller också på och bygger ett mycket liknande hus och dessutom har vi en liten tös i nästan samma ålder som söta Svea.:) Vi har beundrat den matta svarta färgen på huset. Den är så perfekt! Kunde ni vänligen ange RAL koden för er färg? För det är just en sådan vi letar efter! Lycka till med trädgården! H. Ann

2012-06-05 @ 21:10:12
Postat av: Per

Hej!

Jag förstår inte, kan man ange fasadfärger i RAL? Det är väl för pulverlackering av metall och liknande? Tyvärr har vi ingen färgkod för färgen, den är inte bruten utan färdigblandad så. Beckers Elit mattsvart träfasadfärg, kanske går att hitta NCS-kod på nätet?Ni har ingen blogg där man kan se huset? :-)

2012-06-05 @ 21:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0