I min lilla lilla värld av blommor

Min kära mor har varit här och hälsat på. Och som vanligt styr hon upp en massa fina saker till oss, denna gång blommor!
En vanlig pelargon och så en ampeltomat. Planterade och färdiga! Jag gillar vanliga terakottakrukor. De har en viss charm tycker jag.
Denna blomma hade jag förvisso fixat själv, det är egentligen en ampelblomma, men jag satte den i min stora svarta kruka, som vi fick av mamma och pappa i fjol. Jag tycker att det blev ganska bra!
Den har fina blommor i alla fall.
Mamma frågade om jag hade fler krukor. Jag sa att hon kunde kolla i förrådet och "go crazy" med allt som fanns där. Ut kom hon med denna gamla zinkbalja som kommer från Pers morföräldrar. Vips så såg det ut så här! Den står nu på infarten.
Något mamma inte hade med att göra men som ändå ser fint ut är denna! Vårt kära lilla körsbärsträd håller på att blomma!
Mellan oss och grannen bestämde vi gemensamt oss för att plantera fläderbuskar som blir flera meter höga och breda, perfekt som insynsskydd mellan gårdarna. Snällt nog tog grannen på sig både att inhandla och plantera buskarna. Vilken lyx! Jag ser fram emot att kunnagöra saft på dem i framtiden.
I övrigt är det detta vi håller på med just nu.
Men ser ni, det växer i alla fall!
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0