Nya grejor

Vi har köpt lite saker till altanen.Ett nytt parasoll från Rusta. Bra pris!Uteplatsen som den ser ut nu.Andra sidan. Den svarta "dynan" är ett gammalt täcke med ett svart påslakan från IKEA som är dubbelvikt. Det är en bra plats för Svea att sitta på. Inte för att hon stannar på den så länge, det är mest intressant att kasta sig ut för altankanten för att få tag i den roliga jorden. Inte en lugn stund för mamma och pappa. Ni ser även våra solstolar från Rusta som vi köpte tidigare. Vi solade i dem en hel dag i veckan, helt klart godkända!

Ser ni att parasollet är på väg bort? Det flög iväg när jag fotade... Värdelös fot! Vi köpte en billig bara för att kunna ha tills dess att vi köpt den vi egentligen vill ha på IKEA. Men betalar man 59 kr för en fot så får manvara beredd att fånga ett parasoll till och från.Utemöblerna är gamla trämöbler som vi fått skänkta av Pers föräldrar. De funkar hur bra som helst och jag gillar den gamla stilen på dem. Inget plast och trams. Dynorna är vanliga billiga kuddar från IKEA.Ett perfekt underlägg för hela kastruller, plåtar och grillgaller är denna skrotbit från bygget! Jag tycker att den är ganska cool också.När vi lika var på Rusta och shoppade loss så såg vi denna dynlåda. Den kanske inte är den snyggaste, men den kostade bara 299 kr och var svart. Det fick duga. Himla skönt att slippa bära in och ut kuddarna hela tiden!

Nu är vi rusta(de) för alla sommarens soliga dagar! Otippat att vi köpte grejer där förresten, tror inte att jag ens varit i butiken någonsin, och nu helt plötsligt kommer vi hem med massor av saker. Bra pris var det i alla fall!

Om någon ska på IKEA och är sugen på att släpa hem en svintung parasollfot så säg till!

/E

Kommentarer
Postat av: Stefan

Vi köpte ett liknande parasoll på Rusta förra sommaren – de hade även svintunga parasollfötter till en vettig penning, fanns inte det hos er? Just då var det iofs nån slags sensommarrea dessutom, så jag tror vi fick både fot och parasoll för typ 350 pix.

2012-06-18 @ 23:03:01
URL: http://huset.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0