Sveas rum

Den som väntar på något gott... Nu har jag verkligen dragit ut på att visa Sveas rum länge. Jag känner bara att det saknas så mycket att jag inte har velat visa upp det halvfärdigt! Men vad tusan. Det går ju knappt framåt, så jag får väl uppdatera när det händer något istället. Så här kommer det!Så här ser det ut när man kommer in genom dörren. Jag blir inte riktigt klok på vad det är som inte klaffar riktigt.. Jag tror att det är myshörnan. Eller?Väggen vid dörren. Här ska spjälsängen stå när hon flyttar in hit. Kuber från IKEA, gammal pinnstol, kudde från HM Home, monster från Bagerica.Vi ska inte ha dessa ramar till bilderna, men nu fick det bli en provisorisk lösning. Nalle från Sebra, ram från Lagerhaus, unge från mig och Per, fotad av Sandro.Dalahästpussel från Asplunds, foto Sandro.Krokodilen vi har målat har ni ju sett förr.Myshörnan. Vit Puppy från Magis, flodhästen Hippe kommer från Ikea och överdraget sydde jag själv till en gammal madrass. Kuddar är två vita från Pers föräldrar och de mindre är något billigt jag hittade på Expo. Men något känns fel? Jag menar, det hade så klart varit snyggast med vit madrass och typ gröna kuddar, men det känns ju inte så praktiskt.. Eller borde jag göra nya gröna överdrag och behålla madrassöverdraget? Hm...Förvaring! Hylla från Ikea, lådor från Åhléns, ett gäng böcker och utrymme för leksaker!Svart leksak från Brio som Svea fick av Pers jobb när hon föddes. Oväntat, svart fyrkant från en reklambyrå? Haha! Men himla fin är den och Svea tycker att klossarna är roliga att bita på, även om hon inte förstår det där med hålen än.Krok i form av en krokodil, Designtorget. Det finns även en lila flodhäst och en grå elefant ovanför denna.Lampa från Kartell.

Det saknas väl någon tavla och så, och så kommer det ju så småningom in en spjälsäng bland annat.

/E

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Superfint! Jag vet inte om jag helt spårat ut.. men jag tänker att det inte kan bli för mycket färg, mönster och kul i ett barnrum! Go nuts och strunta helt i att matcha.. =)

2012-06-04 @ 21:15:53
Postat av: Emma

Egentligen tycker jag detsamma, men så står jag där och tycker att det inte blir bra lika förbaskat?!

/E

2012-06-04 @ 23:05:41
Postat av: Emma

Egentligen tycker jag detsamma, men så står jag där och tycker att det inte blir bra lika förbaskat?!

/E

2012-06-04 @ 23:05:42
Postat av: jessika

hej. kanonfint hem:) Jag känner likadant, in med personliga prylar, hand o fotavtryck gjorda själv på en stor canvasram i valfri färg. köp lite mysiga tavlor från isaform. Ett litet tittskåp målat i nån härlig färg. Och myshörnan, varför inte bygga upp med tunna madrasser lite lager på lager, lite som prinsessan på ärten. då kan du ju ha vitt underst, där hon inte slabbar och coola tyger i retro eller vadsom i de kommande lagren. Tänkte jag själv göra på Alicias rum. och lite fågelholkar och andra magiska sagothings som barn älskar. Jag älskaaaar att inreda barnrum

2012-06-11 @ 22:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0