Dagens besök

I dag var det en svan som gjorde ett litet uppehåll nedanför vår tomt. Den verkade alldeles ensam. En stund plaskade den runt innan den fortsatte sin resa.Ja den sista bilden är inte en svan utan två glada åskådare. Senare på kvällen kom en liten hare skuttandes över tomten, men jag hann inte ens hämta kameran så hade den hunnit vidare.

Per har varit ledig idag så vi passade på att köpa en stege på XL Bygg, himla bra pris, 899 kr för 6 meter. Vi fick även låna ett släp att köra hem den i. Precis när vi var på väg ut ur butiken frågar en kvinna som arbetar där vad Svea har för storlek på kläder. Sedan kom hon springandes med en present till henne, nämligen denna t-shirt! Frän va?Den blir perfekt att tulta runt i när vi ska bygga carport i sommar/höst.

Sedan skyndade vi hem och fortsatte måla huset medan Pers mamma försökte underhålla en för tillfället ganska lättirriterad Svea. Nu är i alla fall nästan hela långsidan mot vägen klar. Två plankor på långsidan och en kortsida, sedan har vi klarat av årets målande. En av många uppgifter att checka av.

I morgon ska det visst regna, så då tänkte vi passa på att åka och kolla om parasoll samt stövlar till mig. Har kikat ut ett par fina på Biltema nämligen. Och tänk så mycket roligare det blir att lägga gräsmatta i ett par blommiga stövlar!

/E

Kommentarer
Postat av: Anna

Spännande med besök och planer för garageportbygge! Hur gick det med plattan och saltet?Hoppas att ni hittar fina utemöbler, skönt när det blir sommar och varmt! Hoppas vi får se det på plats sen!Trevlig helg!

2012-05-18 @ 18:50:44
URL: http://warell.blogspot.com
Postat av: Stefan

Hehe ja såna tischor fick mina söner också på XL när vi var där sist :-)

2012-05-22 @ 23:33:28
URL: http://huset.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0