Det här med mätsticka

Jag är fortfarande sugen på den här mätstickan som jag skrivit om tidigare. Men sitter de verkligen kvar på väggen? Har bara sett olika dekorer som halvt hänger och dinglar... Någon som vet? Bör ju även tåla lite småfingerpetande.

Sedan är frågan... Den finns i grönt rött och blått. Jag tänker ju grönt pga allt annat grönt och att den kommer att smälta in. Eller borde man hellre ha någon annan färg?Den kostar 679 kr på Designonline.se

Och ja, jag skaaaaa fota Sveas rum. Vill bara få det lite mer klart först!
För övrigt somnade hon just i som matstol. Haha

/E

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag har bara bra erfarenheter av väggstickers!

Har inte haft just denna variant, utan en billigare från panduro. Den satt kanon och var lätt att ta ner när vi tröttnat.Tycker inte ni ska plocka in mer färger, tänk på att Sveas leksaker (vare sig ni vill eller inte) kommer bli en del av inredningen och leksaker är ju oftast inte vita;)

2012-05-09 @ 16:42:21
Postat av: Linda

Hej, vad fint hennes rum blivit. Jag tycker ni ska måla en egen, då kan ni göra den i regnbågens alla färger om ni vill. Plus att då får ni välja egna djur eller annat skoj som kanske en pinnstol underst osv... Det hade jag gjort!

2012-05-09 @ 22:07:31
URL: http://kvarnen.blogspot.com
Postat av: Emma P

De sitter inte kvar. Sett denna och andra svindyra stickers lossnar från väggar. Fina men kass. Jag hade målat upp den om jag var er alt beställa den eller nåt liknande som tapet från Mr Perswall.För egen del tycker jag att ett barnrum ska vara färgsprakande. Finns få saker som är så fult som färglösa barnrum med anor från medelhavsromantiken eller sterila som sjukhus. Usch! Mer färg åt barnen! Spana in rustaupp.blogg.se så får du se fina färgglada barnrum!

2012-05-09 @ 23:44:49
Postat av: Emma

Oj måla en egen... Det hade iofs varit kul och fint! Däremot känns det som "ännu en grej på göra-listan"... Hmm.. Fast pinnstol... Det lockar. En massa djur som balanserar på pinnstolen hade ju varit kul :-) men orkar vi verkligen?!

2012-05-10 @ 09:44:14
Postat av: Linda

Det är klart ni gör!!!

2012-05-11 @ 20:21:54
URL: http://kvarnen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0