Just nu

I dag målar vi huset med hjälp av Pers föräldrar. Det är ett helsikke att få in färg i alla springor. Jädra! Ett tips till er som tänker bygga med platt fasad, måla planken innan de byggs ihop!Vi målade havssidan i fjol innan altanen byggdes. Nu målar vi två tredjedelar av framsidan och till helgen målar vi den sista tredjedelen av framsidan samt sidan mot grannen. Troligen får norrsidan mot skogen vänta tills nästa år. Vi ska ju trots allt påbörja gräsmattan snart.

Men det blir fint! ni ser ju framför Per skillnaden på färgen. Och högre upp ser ni hur ful fasaden är nu, vitrandig i skarvarna, kåda som runnit och kletat och allmänt dammigt.

/E

Kommentarer
Postat av: Emma

Snyggt blir det! Säkert värt allt slit i slutändan. :)

2012-05-13 @ 20:27:29
URL: http://tjoller.se
Postat av: Emma

Hej,Var huset inte komplett målat förra sommaren dvs grundmålat och sedan en gång ytterligare? vi har precis fått upp vår fasad som nu är målad så därför undrar jag om net blir aktuellt emd målning redan nästa år igen?Hälsningar

Emma

2012-05-22 @ 15:59:25
Postat av: Per

Hej,

brädorna var grundmålade när blocken byggdes. Sedan målade vi varv ett med den rätta färgen. Under resningen av huset blev det skarvar och märken, plus att jag tror att det ska vara just två slutvarv första gången man målar med denna färg. Kolla vad som gäller med den färg ni valt!

2012-05-23 @ 08:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0