Inte bara vitt

Som ni ser är Per väldigt inne på vitt. Jag tycker att vitt är snyggt och praktiskt, men kan också älska färger. Gärna när de kommer i mångfald och blir härliga helheter. Dessa bilder visar en alternativ bild av vårt hus. Jag tror på en vit grund med några lite mer galna rum tex tvättstuga. Vad tycker ni?
/EBild 1: Massor av färger! Tänk komma in hit efter en tråkig dag.
Bild 2: Inte sååå mycket färg, men det blir väldigt fint ändå!

Kommentarer
Postat av: Lana

bra där Emma!!!! Kämpa hårt för färger, för så VIT jag vet planerar Per för vita väggar.

2009-11-17 @ 17:30:28
Postat av: Linda och Simon

Vitt i all ära. Så tänkte vi oxå i början. Men först o främst så fick jag ju göra klart för Simon att det finns ungefär 1000 olika vita färger (benvit, standardvit, äggskalsvit, kall vit och varm vit o fan o hans moster) O sen när han till slut erkänner att han skiter i vilken vita färg det är o att han bara vill att det ska vara vitt så får jag fria händer. Vitt är en bra bas men ack så trisst och ni kan ju glömma att slå ihjäl en mätt mygga mot väggen (kanske bara jag som gör :) Hur som helst så tycker jag att det är smart att fundera på vilken vita nyans man ska ha vart. T ex tänkte jag varmvita väggar i hallen och köket för en mer välkomnande och värmande färg medans sovrummen kommer få en lite mer kall vit just för den svala känslan. Blått ger ju ofta lugn, sägs det. Sen får man ju fundera på vilka färger som fungerar med vilka vita.. om man nu tycker det är viktigt.

showid29034172.html" rel="nofollow">http://www.pixbox.se/picshowid29034172.html Kolla in vårat vita badrum. Iofs inte riktigt färdigt på bilden men ni förstår nog tanken. Sen får man tillsätta färg på handdukar, blommor o annat vad man vill.

2009-12-27 @ 00:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0