Byggmöte.. Igen.

Snart är det dags för byggmöte igen. Det känns som att jag på relativt kort tid har gått från känslan "Åh vad kul och spännande med byggmöte!" till dagens "Suck, byggmöte igen.. Kan vi inte bara ta någon?!". Känns som en farlig utveckling! Men snart är det nog dags att välja vilken byggare vi tänker bygga med och då är i alla fall ett problem ur världen.

Det är intressant det där, hur man bestämmer sig för att bygga hus och alla säger med menande blickar "Det är mycket jobb" och jag reagerar "Ja, åh var roligt att bestämma vilka golv och kakel vi ska ha!". Nu med lite mer erfarenhet inser man att det inte är så mycket val av golv och kakel, utan snarare val av värmepumpar och isoleringstjocklek. Det innebär så klart en hel del val som man ser också, men innan man kommit till dem är man nästan redan less. Även när det gäller kakel och golv, man vill till slut nästan bara ta ett och hoppas det blir bra. För hur vet man egentligen hur slutresultatet kommer upplevas ändå? Jag är inte jättebra på att visualisera detta. Kanske är det ovana? Tur att Per har någon slags visualiseringsådra!

Hur har ni andra motiverat er i dessa sammanhang? Jag kan så klart tänka på slutprodukten och bli väldigt peppad, men det känns väldigt väldigt avlägset med inflyttning när man inte ens har börjat bygga. Inte ens plattan är ju där!

Nåväl, snart är vi förbi steget "välja byggare", och då kommer ett roligt steg "börja bygga!".

Förresten, jag har tvingat min bror och min pappa att komma och kapa träd och röja sly. Om någon känner sig otränad och redo för en tuff match så finns det ungefär ett ton grenar och skräp som ska bäras och eldas helgen v40. Välkomna! :)
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0