Offert nr 2

Idag fick jag en andra offert. Den har inte inräknat fönster och lite andra grejer som den första offerten hade, eftersom att vi inte hade bestämt vad vi ville ha för storlekar då (och inte nu heller!). Priset är något lägre, men innan fönsterna och badrumsinredning m.m är inräknat ligger de nog ungefär sida vid sida.

Jag måste verkligen börja kolla upp fönsterpriserna. Har kontaktat en fönstertillverkare som verkar bra och har bra priser och de väntar på en lista från mig för att kunna börja räkna. Grejen är den att vi inte har bestämt alla storlekar (badrum bland annat) och att de fönster vi har bestämt är inritade i Sketch up (och det är bara där vi har måtten), vilket jag inte förstår mig på. Och Per är borta. Nåväl, de kan väl vänta till på måndag.

Jag har i alla fall gjort lite nytta och mailat ett takföretag för att få lite tips om papptak. Det verkar vara lite olika synsätt på dem. Några anser att det är en dödssynd att sätta "platta" tak i Norrland, medan andra tycker att det är helt ok.

Någon som har några preferenser? (och lillebror, jag vet vad du tycker!)

/E

Kommentarer
Postat av: Patricia

Tycker det är helt okej med platta tak faktiskt, jag föredrar det mest.

2011-01-18 @ 20:33:51
URL: http://www.wisy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0