Svart entré?

Nu har vi haft byggmötet. Inte helt ointressant om än han verkade lite ovetandes om frånluftsvärmepumpar...? Vi skulle få en offert nästa fredag.

Hur som helst kom vi på att vi skulle mäta om alla fönster och se till att ha FÄRDIGA förstermått. Vi började mäta och tänka och kände att framsidan inte riktigt klaffar, tillsammans med det tidigare nämnda badrumsfönstret (läs HÄR om mina åsikter, och se skiss HÄR). Hur som helst testade vi att byta ut vår älskade plywood-entré mot att bara ha den svart, för att på något sätt få ett annat uttryck. Vad tycker ni, bättre eller sämre?

Det blir ju lite mindre häftigt, men kanske snyggare? Klaffar fönstren bättre mot detta?

Vi klurade också på om man bara skulle förlänga ytterfasaden lite från köksfönsterhållet in mot entrén för att på så sätt få lite mindre plywood-ruta, och kanske utnyttja det till förvaring. Men vi kom inte riktigt på hur det skulle lösas rent byggnadsmässigt...

Nu behöver jag många tankar och idéer!

/E

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag gillar det svarta bättre tror jag, som du säger, lite mindre häftigt men snyggare och stilrenare. Men det är ju inte jag som ska bo där. ;)

2010-09-23 @ 07:11:32
URL: http://tjoller.se
Postat av: Ou

Plywood!!

2010-09-23 @ 14:54:46
Postat av: Anonym

Känns mer exklusivt med helsvart

2010-09-23 @ 16:14:08
Postat av: Jessica

Hej!

Jag tycker det svarta ser riktigt snyggt ut!

Vill fråga om ni har några tips på entre tak. Vi håller på att bygga hus och är nu färdiga med grunden. Vi ska ha funkis/box stil på huset och vi hade planerat att vi skulle ha ett entre tak över grov entre och hall som ett upp och ner vänt L. Som Arkitekthus av Gert Wingårdh AH#062 men nu känner att vi har ångrat oss. Vi vill ha rena linjer och inte förstöra "box" känslan. Vi kan tyvärr inte dra in entren pga av ett avloppsrör som redan är på plats. Hjälp kom med tips!! har ni även tips på bloggar som har samma tycke och smak som ni =) Mvh Jessica

2010-09-25 @ 21:12:04
Postat av: Emma

Emma; jag tycker lite samma som dig, men blir nog plywood ändå!Outi; =)Jessica; Bra val av hus! Jag gillar Wingårdh! Ang entrén, det går inte vara utan? Annars kanske bara ett rakt tak? Finns ju ganska fina sådana. Jag har själv inte kollat upp dessa så mycket eftersom att vi inte har någon extra entré... Kan nog inte hjälpa dig tyvärr... Kanske Per har någon idé?

2010-09-27 @ 16:01:34
URL: http://vibyggeretthus.blogg.se/
Postat av: markus

Kör ett fönster från golv till 210 i frostat glas. snyggt inne och yte och massvis med ljus. Det viktigaste är att det känns rätt inne.

2010-10-01 @ 07:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0