Turkost i tvättstuga?

Jag är lite peppad på att bestämma hur tvättstugan ska se ut. Vet inte varför jag går igång så mycket på det rummet? Kanske för att det inte är jätte jätte viktigt, kanske för att Per mer eller mindre har lagt det helt på mig. Kanske för att man får vara lite crazy!

Hur som helst såg jag något tv-program där de inredde en källare i turkost och svart. Det var jättefint! Jag var först inne på en helt galen tvättstuga, se här. Samtidigt ska man ju helst inte behöva slita ut kakel och klinker så fort man blir less... Vad tror ni om svart golv, vit inredning, vita väggar, vitt kakel och så en massa massa turkost?Fin matta från Nylanders.Härliga korgar som jag har sett i denna blogg.Underbart fin skål att lägga klädnypor, trådrullar och annat trams i. Från Förr.

Vad tror ni, är det fint och härligt eller bara tråkigt och "safe"? Vill ändå vara lite djärv i inredningen. Känns det här lite förutsägbart? Är det ingen som har något riktigt fränt att visa som inspiration?

/E

Kommentarer
Postat av: Emma

JAAAAA!! TURKOST!! :D

2010-09-17 @ 20:13:29
URL: http://tjoller.se
Postat av: Veronica

Låter jättesnyggt! Jag kommer definitivt kolla in på bloggen igen för att se hur tvättstugan blir;)

2010-09-17 @ 20:28:11
URL: http://klipphojden.blogspot.com
Postat av: Emma

Men är det inte tråkigt och förutsägbart??

2010-09-17 @ 22:23:06
Postat av: Emma

Äsch tukost blir väl aldrig tråkigt? Och om ni dessutom bara har turkost på inredningsdetaljer så är det ju inte särskilt svårt att byta ut när/om ni tröttnar heller. :)

2010-09-18 @ 08:18:50
URL: http://tjoller.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0