Nödvändigheter i barnrum

Jag funderar på hur man ska möblera Sveas rum. Hon kommer nog inte att sova där på ett tag framöver, men det är ju lite väl tomt just nu med bara en lampa i hela rummet.

Jag har funderat på att köpa någon låg möbel som man kan sätta färgglada lådor i, fulla med leksaker. Kanske kan man sy en lång dyna till att sitta på. Men skulle den användas som bänk? En garderob eller byrå behövs ju... Hm.. Vad ska man inreda med och vad ska man tänka på? Tips?

/E


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej! Kolla in barnrummet i denna blog:

anness.se/blog

Jag gillar typ allt i det barnrummet!

/Ulrika från byn

2011-12-28 @ 22:47:02
Postat av: Kristina

Stuva förvaringsserie från Ikea, har både garederob, byrå och bänk (som man även kan ha till rit/lekbord för små barn och bänk för vuxna) och som det finns olika färger på skåp och lådor, jättefint och praktiskt.

Ha en resårbotten på golvet som svea kan leka i och ni läsa sagor i samt där en av kan gå in och sova omdet skulle behövas lite mer sömn för en av er.

Lycka till

2011-12-31 @ 09:48:28
URL: http://www.trendvalm.blogspot.com/
Postat av: Emma

Ulrika; oj vad fint! Fick mycket inspiration, tack för tipset!Kristina; jag var faktiskt inne på att kapa en madrass i flera delar och sy olika tyger på, men Per lät så skeptisk.. Tack för tipsen!/E

2012-01-01 @ 12:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0