Galen tvättis

Jag börjar mer och mer känna för att vi ska flippa ur lite i huset. Om huset är svart, man har betonggolv och vita väggar, så kan man väl få vara lite galen på andra ställen?

Tvättstugan känns ju som en given plats för att "go bananas". Jag och Per har funderat fram och tillbaka på hur vi skulle kunna göra något galet här. Jag var först inne på att kakla konstigt, sedan att ha grunden enkel, men att dekorera med färg. Nu har vi kommit på en superbra idé!

Varför inte köpa standardinredning från IKEA och sedan lämna in luckorna på tex NRA för att få vinyl på? Då kan man ju verkligen flippa ut i färg. Jag funderar på helt knallrosa, eller eventuellt att alla luckor är olika knall-färger? Åh, det vore sååå roligt. Vad tror ni?

Vi har också fått en ny superbra idé för lilla toaletten. Återkommer om detta!

/E

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej, dålig på att kommentera men hittade till er blogg, ja jag kom faktiskt inte ihåg hur, och har följt er med spänning sedan dess. Är extra roligt då jag själv bor i Umeå och försöker renovera och "hotta" upp ett fult 70-talshus.Just nu håller vi på och planerar köket och har ett tips angående köksluckor: http://www.pickyliving.seLycka till!

2011-02-21 @ 19:30:03
Postat av: Emma

Tack för tipset! Vi har fått tips om dem tidigare, av någon.. Vi valde till köket Järfälla, som är samma idé. Kommer väl att visa det någon dag när vi har tid!Spännande om din renovering, du har ingen blogg?

/E

2011-02-21 @ 19:36:08
Postat av: Marie

Haha, I like it :-D

2011-02-22 @ 07:46:34
Postat av: Cathrin

Hej! Jag har också bara snubblat in på er blogg, och kommenterat nån enstaka gång. Er blogg är super och ni gör superfina val. Jag gillar att ni funderar på att go bananas i tvättstugan, man behöver ju nåt som piggar upp. Sen är man ju där så korta stunder också. Kanonidé!! :)

2011-02-22 @ 11:40:03
Postat av: Emma

Cathrin; det återstår väl att se om det är möjligt och även priset för det, men jag hoppas att det går lösa!

2011-02-22 @ 12:50:53
Postat av: Rosa

Hej,Jag har sett ett kök där dom hade målat luckorna i en mörk rosa/cerise färg och det var verkligen ursnyggt.

2011-02-22 @ 16:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0