Vår!

Nu vänder det med snabba svängar! Ena dagen är det snöstorm och andra väldigt vårvarmt. Idag hade vi turen att ha det sistnämnda och dessutom vara hemma (otroligt!). Tyvärr hade vi en viktig sak på agendan, nämligen deklarera. Denna gång var det dessutom en lägenhetsförsäljning som skulle med i beräkningen. Pust! Nå väl, med det gjort så tog vi en välförtjänt fika i solen på altanen.


Mina finfisar.


Penny ville också vara med. Hon har hittat en död bofink på altanen, och väldigt nöjt "fångade" hon den. Enda fågel hon tagit i hela sitt 8 år långa liv. Bra jobbat Penny!


Här är det inte dumt att sitta! Fårskinnet är perfekt under rumpan. Det är ett gammalt fårskinn från IKEA. Huva, säkert ett får som inte haft det så bra i livet. Om ni ska köpa fårskinn så tipsar jag istället om Hälje Gårds fina fårskinn av olika slag! Utemöblerna är jättegamla och kommer från Pers föräldrar som vi har adopterat. Den fina kaffekoppen (kanske temugg i andra familjer!) kommer från Iittala. De fick jag i födelsedagspresent av Per för några år sedan. Precis lagomt för att rymma 3,5 koppar kaffe enligt vår bryggare. En vettig mängd för någon som ska amma varannan timme hela natten.


Jag tycker att det blir fint ihop med trä och fårskinn!

Glad vår på er!
/E

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Ser härligt ut! =) haha vad skulle man göra utan kaffe?!

2012-04-18 @ 10:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0