Ventilationskontroll

I dag kommer en kille och ska kolla vår ventilation. Det är inget fel på den, men kommunen kräver att man gör en så kallad OVK. Det kostar 3000 kr ungefär. Så otroligt störande! Om nu kommunen vill ha en kontroll, kan de väl bekosta den själva?! *mutter*

/E

Kommentarer
Postat av: Carolina

Sotaren gjorde vår OVK tillsammans med besiktningen av kaminerna, och han var hur bra som helst! Visade saker i vår ventilation som vi knappt visste själva, instruerade och förklarade. Av de pengar jag betalat i bygget är det då några av de mer välsatsade slantarna!

Geologisk grundbottenbesiktning däremot...! 5000 kr för några rader på ett papper som inte säger nåt om nåt annat än vad jag själv ser på backen! grr

2012-04-24 @ 11:31:59
Postat av: Åsa

Hejsan! Hittade hit till denna blogg pga ert gröna gummigolv! Hur trivs ni med det? Vi flyttar nästa vecka och jag är sugen på att lägga in det i hallen (som annars är rätt så tråkigt planerad). Sen undrar jag vart ert köksbord kommer ifrån? Är det Lamhult?

Fint hus ni har!

Hälsningar Åsa

2012-04-26 @ 09:05:53
Postat av: Emma

Hej Åsa! Vi älskar golvet än så länge, det är fin och känns bra att gå på. Däremot har vi knappt använt rummet än, så jag vågar inte gå i god för det än. Jag har hört andra säga att man måste se till att hålla det rent då det kan ta färg, men har inte märkt det själv. Borde funka i hall, de har ju gummigolv på Arlanda!

2012-04-27 @ 22:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0