Carportuppdatering

Nu är carporten färdigmålad, det är påbörjat ett vedförråd på baksidan och vi har satt dosor för elen. Och så har jag hängt upp en massa krokar för att kunna hänga undan krattor, spadar och allt annat sånt där. Förhoppningsvis får vi snart hit en plåtslagare som kan fixa takkanten och en elektriker som kan dra elen, så är det sedan klart och kan börja användas!

Eller användas kan det ju redan nu, om vi bara fick bort allt som står inne i den. Det är bland annat virket som ska upp på vedförrådet och sågen som ska såga virket. Men snart så! Det är ju ingen panik än. Även som hösten idag kändes påtaglig då det började blir lite gult i björkarna...

/E

I dag

Himmel vad tomt det är på denna blogg! Det har en stark anledning, jag har börjat jobba. Per är hemmapappa fram till årsskiftet och jag är borta heeeela dagarna. Så när jag kommer hem vill jag baaara leka med fisen. Och om jag hinner något annat så är det typ.. Måla carport. Prata med Per. Planera bröllop. Hygien. Haha

Men här kommer i alla fall en nulägesrapport.

Carporten.Sidan mot havet. Målad och klar så när som på att vi behöver en plåtslagare. Verkar vara brist på dessa, ingen har tid att komma ut! Någon som är en höjdare på att sätta plåt? Det gula röret innehållandes alla sladdar till elskåpet ska grävas ner vid tillfälle också. Elskåpet är inbyggt på insidan. För vem vill stirra på ett grått fult elskåp?Baksidan, omålad.Sidan mot vägen. Inte så spännande.Insidan/framsidan. Så här ser det ut just nu. Vi ska behålla träfärgen inuti. Det som saknas är plåten och att dra el för belysning. Sedan ska det väl upp en massa krokar och sånt för att kunna hänga upp krattor, slädar och annat skräp. Ska också måla metallbiten där.

Jag veeeeet, det står nästan stilla med carporten. Eller allt överhuvudtaget! Men inte hinner man mycket när en jobbar och all tid den andra har går åt till att ta hand om en liten fis. Om hon skulle få för sig att sova en stund så blir det att plocka ur diskmaskinen och sånt spännande. Eller just ja, Per har ju påbörjat ett nytt intresse. Ni kommer snart att få se mer av det! Nåväl..

HusetHuset för ca tio minuter sedan. Gräs! Jihoo!Framsidan. Eller i alla fall halva framsidan. Inget nytt förutom gräset.Hela skiten sett från vändplanen. Jag hoppas att det kommer börja växa mer gräs på utsidan av stenarna... Har sått, men det är nog för dålig jord. Kanske får fylla på där nästa år.Ja och så tidskrävaren själv. Ska man inte äta grus och jord så ska man trilla ner från altanen eller slita katten i svanen. Det är ju för himla tur att hon är den bästa och sötaste ungen i världen, annars hade hon legat pyrt till!

Det var allt för denna gång. Hoppas att jag kan ta mig tid om inte allt för länge igen. Visa Pers nya hobby. Och så tänkte vi få klart caporten. Och fixa lite annat. På återhörande!

/E


RSS 2.0