måla krokodil

Vi har påbörjat målningen av krokodilen i Sveas rum.


Först blåste vi upp bilden på väggen med hjälp av en projektor och ritade kanterna med blyerts.


Svea övervakar.


Sedan upp med lite tejpkanter och skyddsplast. Per börjar måla. Färgen köpte vi på Flygger och angav färgkoden på golvet så att det ska bli precis rätt nyans på krokken.


Svea håller ett vakande öga från gåstolen.


Just nu ser den ut så här efter ett varv färg. Vi ska måla ett varv till med den gröna färgen och sedan ska ögonen, näsborrarna och munnen få färg också.


Så här nöjd blev Svea!

Vi (Per) tänkte till när vi köpte färgen och valde därför en färg som vi kan måla annat med också, typ snickerier, så kanske kan vi få något matchande i rummet senare. Får se vad det blir!

Återkommer med resultat när krokodilen är färdigmålad. Börjar också se fram emot att få möblera lite här inne, nu är det ju så tomt. Hinner kanske med en sväng till IKEA i påsk, så då kan vi nog hitta lite bra ekonomivänliga möbler som man inte bryter ihop om Svea slår sönder med en leksak eller ritar med kritor på om något år.

/E

Kommentarer
Postat av: Tina

hej, ååh så fräckt med krokodilen :)kan du vänligen hjälpa mig att ta bort en gammal kommentar jag gjort i din blogg om när jag rekommenderade husleverantör, kan tyvärr inte stå för det i dagens läge, vore jätteuppskattat om du tog bort kommentaren http://vibyggeretthus.blogg.se/2010/march/att-valja-byggare.htmlvarmt tack,

Mvh Tina / husprojekt drömhus

2012-02-07 @ 00:10:05
URL: http://www.husprojektdromhus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0