Handdukstrubbel

Ilandsproblem: Hur ska vi ha handduken?
I vår lilla toalett (trätoan) såhar jag alltid en vikt handduk som ligger på handfatet. Jag såg det någon gång, någon som hade vikta handdukar. Det var så fint, så jag ville också ha så. Men nu med facit i hand har jag insett att det är fint på bild, men funkar inte i verkligheten då ingen jäkel orkar vika tillbaka den efter att ha torkat sig om händerna! Istället ligger den ihopskrövlad och övergiven från vidare kärlek. Och det ser ju inte särskilt trevlig ut.
Önskemålet.
Resultatet.
Så en ny lösning behövs! Detta är problemet:
1. Trä. Man ska inte gå och droppa överallt för att komma till handduken.
2. Krok är tråkigt.
3. Stång är tråkigt.
Har ni något annat att komma med? Det är ju lite begränsat utrymme också tyvärr. Annars hade man ju kunnat ha en stege lutad, men det skulle bli väldigt väldigt trångt. Så pass trångt att man måste luta den över dörren. Och att gå under stegen vore ju tråkigt. Ingen vill ju ha 7 års olycka. Om det nu är det man får av att gå under en stege. Men har ni något annat bra tips?
/E

Kommentarer
Postat av: Caroline

Kanske en sån där dutt man kan trycka in en disktrasa i, borde funka för en liten handduk också, behöver man nog inte ens borra upp.

2012-03-05 @ 13:42:27
URL: http://madam-c.blogspot.com
Postat av: Cissi

Kanske en liten korg eller liknande att lägga handdukarna/duken i som kanske kan stå på "bänken".

2012-03-06 @ 05:36:45
Postat av: Emma

Gör små handdukar, alt. ta de där små från ikeas barnavdelnin eller ansiktshanddukar, som fungerar som engångshanddukar som kan ligga i en prydlig och snygg hög. Ha sedan någon snygg korg under där man kan kasta handduken efter användning. Då får du alltid en prydlig hög vid handfatet.Ett annat alternativ är att sy ihop handduken såsom den ligger på översta bilden, så att den inte går att vika ut. Det går ju att torka med den även när den är ihopvikt.

2012-03-06 @ 09:15:19
Postat av: Emma

Åh himlarns vilka bra idéer! Det är precis därför jag frågar er, det kommer alltid så bra tips! Jag ska fundera vilken vi ska testa!

/E

2012-03-06 @ 09:48:21
Postat av: Anonym

Eller tillverka en "ministege" som kan stå lutad brevid handfatet, där man kan hänga typ 3 handdukar :)

2012-03-06 @ 21:02:17
Postat av: jessika

Jag såg en supercool lösning med en skinnögla typ i svart som satt med en snygg nitning, och så hänger man handduken genom öglan lite sådär fränt. jag sparade bilden, får se om jag kan skicka över den.

2012-04-01 @ 14:29:14
Postat av: Emma

Intressant, skicka gärna!

2012-04-01 @ 18:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0