Baden baden

I går hittade vi två solstolar, på Rusta av alla ställen! Det blev väldigt ekonomiskt, då vi hade kikat på några andra som kostade 1600 kr. Styck. Dessa gick loss på 299 kr. De är säkert inte lika snygga eller bra, men vad tusan. Hur snyggt är det med solstolar hur som helst? Nä. Dessa fick det bli.
Vi funderar även på detta parasoll. Däremot gillar vi egentligen inte färgen på pinnen. Den hade gärna fått vara lite ljusare, men 799 kr. Det känns.. Bra. Det är hela 3,5 meter brett, vilket gör att man kan skugga lika brett som hela altanen är djup. Kanske slipper vi då flytta bordet allt eftersom skuggan av tallarna flyttar sig!


Jag hittade även dessa stövlar. De är inte de snyggaste jag sett, men nu orkar jag inte leta längre, så det fick bli dessa i alla fall för 169 kr.

I dag ska vi elda (igeeeeen), bära och fixa på tomten.

/E

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Har precis upptäck din blogg då vi är i startgroparna att renovera ett hus och får riktigt mycket inspiration härifrån. Har en fråga till dig gällande den vita väggfärgen då jag har lite ångest över vad jag skall välja där. Vilken brytning har ni på väggarna, eftersom ni valde att ha vitare dörrar än vad de produceras i. De brukar produceras i s0502-y men det ser ut som det är den brytningen ni har på väggen? Vårt kök kommer vara vitare och det ser ut som ni också har ett vitare kök. Hur har ni tänkt och viljen brytning har ni och är ni idag nöjda med valet av vit väggfärg? Tack för en bra blogg! // Emma

2012-05-18 @ 08:20:32
Postat av: Per

Hej,

Vi strävade efter så vitt som möjligt. Därför specialbeställde vu köket i 0300 (även innerdörrar), och valde en vit väggfärg. Tror väggen fick 0500 - den ser då lite mindre vit ut än luckorna. Scotte från Nordsjö använde vi. Nordsjö är bäst på att göra vita färger. Just det, våra fönster är också 0300 och alla lister är ommålade.Det enda som blev lite gult hos oss var kompaktlaminatskivan. Men det syns knappt.Det är mycket jobb att kämpa emot antikvit men oj så bra resultatet blir. Men då måste man tänka på allt! Lysknappar tex.Lycka till!

2012-05-18 @ 09:21:32
Postat av: Emma

Tack för snabbt svar Per, skall nu börja min kamp emot det antikvita! Trevlig helg!

2012-05-18 @ 17:33:13
Postat av: Carro

Hej,var hittade du detta parasoll?

2012-07-02 @ 11:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0